Tilmedling er lukket
Scroll

Har du bud på, hvordan kristendommen er relevant for unges liv i 2023, kan du få kreative ideer og ønsker du at skabe særlige meningsfyldte aktiviteter, så leder vi efter dig til at indgå i vores Tid til tro udvalg.

Wonderful Days er under udvikling og for at sikre, at unge får mulighed for at møde og/eller udforske deres spiritualitet, er vi i gang med at forny ‘reflection’ aktiviteterne, og du kan være med! Vi arbejder med Kristendomudvalgets ‘De tre rum’ og ‘Essens’.

Kort overblik over opgaver:

  • Opfinde et hav af forskelligartede aktiviteter med ‘tid til tro’ 
  • Udarbejde materiale til de frivillige, der skal arbejde med aktiviteterne
  • Planlægge gudstjeneste

Tidsforbrug

Du skal regne med, at der er arbejde fra starten af 2023 og et par måneder frem. Derfra er der styr på aktiviteterne, og opgaven bliver derefter at holde overblik og samle de forskellige tråde sammen. Det forventes, at du deltager på Wonderful Days, men er det en hindring finder vi en løsning på det.

 

Kompetencer

Det er super godt, hvis du har kendskab til målgruppen, kan sætte dig ind i hvilke aktiviteter, der er fede for de deltagere, der ikke tidligere har forholdt sig til religiøsitet, og hvilke der er fantastiske for de deltagere, der har. Du skal turde tænke skævt og kreativt.

Ansøgning

For at blive ‘Udvalgsmedlem i Tid til tro’ på Wonderful Days, skal skrive en mail til wdfrivillig@kfum-kfuk.dk - skriv "Tid til tro" i bemærkningsfeltet. Derefter bliver du kontaktet af vores frivilligansvarlig.

Senere tilmelder du dig som frivillig

Tilmeld dig som frivillig