Tilmedling er lukket
YMCA World Council

Folderen til YMCA World Council 2022 er klar

Mangler du et godt overblik over de mange ting, som YMCA World Council 2022 indebærer og betyder for KFUM og KFUK i Danmark? Så kan du nu læse folderen, som kan gøre dig klogere på, hvorfor World Council er så fedt.

Morten Madsen

Hvad er YMCA World Council 2022? Hvorfor skal jeg være deltager eller frivillig? Hvilke aktiviteter er der for mig? Og hvad betyder 'Ignite' overhovedet?

Du kan finde svar på disse spørgsmål og mange andre ved at læse den nye folder. 

YMCA World Council 2022 er mange ting, og derfor kan det være svært for dig, som ikke rigtigt ved, hvad arrangementet er for en størrelse. Af den grund har vi lavet en folder, som indeholder information om alt muligt vedrørende World Council 2022.
Du får bl.a. en beskrivelse af, hvad World Council er, og hvor mange mennesker der i den forbindelse kommer til Aarhus. Vidste du fx, at der kommer mellem 1.000 og 1.500 mennesker?

Derudover indeholder folderen beretninger fra tidligere deltagere og 5 gode grunde til at være en del af World Council. På den måde kan du blive inspireret til, om du måske også skal deltage. 
Ved at læse folderen finder du også praktiske informationer som fx, hvordan man søger tilskud, og hvilke aktiviteter der finder sted under World Council.

Du kan læse meget mere om World Council i folderen, som du finder her.

God læselyst.

Relatererde artikler

Se alle artikler