Billede af: Privat foto

Lokalt

Randi Vestergaard ansat som udviklingskonsulent

Hun er i forvejen et kendt navn hos KFUM og KFUK, og kommer fra en stilling på Silkeborg Efterskole

Bjarni Mohr

Distrikt Aarhus har valgt at ansætte Randi Vestergaard på fuld tid som udviklingskonsulent for distrikt Aarhus, oplyser bestyrelsen. Randi Vestergaard, der kommer fra efterskoleverdenen, glæder sig til at begynde i stillingen i august.

– Det er et fedt sted med masser af dygtige mennesker og mulighed for at tænke stort. Jeg glæder mig til at blive en del af den strategiske udvikling af distriktet i tæt samarbejde med en ambitiøs distriktsbestyrelse og dygtige frivillige, siger Randi Vestergaard.

KFUM og KFUK er ikke ukendt for hende - på ingen måde. Randi Vestergaard har hele sit liv været aktiv i organisationen, og hun sidder i øjeblikket i hovedbestyrelsen for KFUM og KFUK i Danmark.

– Vi er så heldige, at Randi Vestergaard har takket ja til stillingen, og vi kunne ikke forestille os en bedre kandidat til at hjælpe med at løfte distrikt Aarhus. Vi kan ikke få vores arme ned over, hvor heldige vi er, siger Sofie Breinholt, distriktsformand.

Gode initiativer tænkes ind i større sammenhæng

En af Randi Vestergaards opgaver bliver at understøtte igangværende arbejdet i distriktets mange nuværende aktiviteter, og dels være med til at skabe forudsætninger for at endnu flere kan lykkes i rollen som frivillige.

– Jeg håber, vi i fællesskab kan skabe synergier på tværs og bidrage til et fortsat stærkt, udviklende og attraktivt frivilligmiljø. Gode initiativer skal gribes og tænkes ind i en større sammenhæng. Det glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang med, siger hun.

Randi Vestergaard begynder i stillingen om halvanden måned. Sofie Breinholt, der står i spidsen for distriktsbestyrelsen, håber, mange vil tage sig tid til at hilse på den nye udviklingskonsulent, når hun starter.

– Vi ser i den grad frem til 15. august, hvor Randi starter på Nørre Allé 29. Hop forbi og sig velkommen, når I kommer retur fra sommerferie, lyder opfordringen fra Sofie Breinholt, formand i bestyrelsen.

Baggrund

På stormødet i år fik distriktsbestyrelsen i Aarhus mandat til at ansætte en udviklingskonsulent til at arbejde med at skabe bedre synergi i distriktet samt til at være strategisk sparringspartner for distriktsbestyrelsen.

Interessen for den nye stilling som udviklingskonsulent i Aarhus har været stor. Da fristen for ansøgninger udløb fredag den 2. juni, havde distriktsbestyrelsen modtaget 28 ansøgninger, hvilket bestyrelsen var meget tilfreds med.

Relatererde artikler

Se alle artikler