Klubber for børn, teenagere og unge voksne

KFUM og KFUK’s traditionelle klubaktiviteter er populære over hele landet. Dér har børn og unge et frirum, hvor der er tid til lege og lære uden at blive målt og vejet.

Scroll

Mød ledere, der har noget på hjerte

I børneklubber, teenklubber og klubber for unge voksne samles børn og unge til sjove og lærerige aktiviteter. De møder ledere, der har noget på hjerte og som er motiverede af det kristne menneskesyn.

I KFUM og KFUK’s aktiviteter får børn og unge livsmod og gåpåmod og oplever glæden ved at gøre en forskel for andre. Klubberne engagerer sig i samfundet og man oplever, at man kan meget sammen.

Skab noget sammen med andre

Flere steder i landet findes særlige kreaklubber (kaldes nogle steder Y-design), hvor man kan sy nyt tøj af gammelt, lære at strikke, hækle og meget mere. Det handler om at skabe og forme sammen, at lære og inspirere hinanden, samtidig med at der er plads til nærvær og snak om stort og småt.

Tid til fordybelse og nye skills

I nogle af KFUM og KFUK’s foreninger kan du blive en del af Y’s Guys. Her er der nørderi og fart på, når de seje ledere lærer deltagerne at mestre håndværk, maskiner, elektronik og meget mere. Lederne står klar til at guide, grine og gi’ den gas med vilde opfindelser.

Konfirmander i foreningslivet

I KFUM og KFUK’s konfirmandklubber oplever konfirmander kreativ forkyndelse og samvær med voksne, der har tid og lyst til de unge. Her taler man åbent og naturligt om eksistens og tro og skaber gode fællesskaber, hvor man tager vare på hinanden.

Mange af KFUM og KFUK’s foreninger arrangerer også gerne konfirmandlejre.

Find klubberne i KFUM og KFUK’s foreninger

Besøg foreningernes hjemmesider og find aktiviteter, der er er relevant for dig.

Bliv medlem