Billede af: Daniel Roved Langgaard

Festival

Sanserummet - kom ned i gear, kobl af og mærk dig selv

På Wonderful Days har du uden tvivl mulighed for at finde en aktivitet, du kan deltage i, uanset hvornår på dagen du leder. For nogle kan det være hårdt at skulle være på og i gang i så mange timer så mange dage i træk. Derfor har nogle frivillige taget initiativ til at skabe “Sanserummet”, som giver mulighed for et break til dem, der har brug for det.

Marius Henneberg Josiassen

Én af de frivillige bag idéen forklarer: “Vi har lavet Sanserummet for at skabe et rum, hvor man kan give en sanselig oplevelse og lukke alt andet ude. Vi håber, at det giver mulighed for, at man kan komme ned i gear, koble af og mærke sig selv. Sanserummet ligger jo i caféen, og det gør det, fordi vi på de tidligere festivaler har oplevet, at de deltagere, der nogle gange kan have lidt svært ved, at der er så meget run på hele tiden, søger hen i caféen. Vi har derfor forsøgt at gøre caféen og sanserummet til et sted med en stille og rolig hyggestemning, hvor man bliver mødt, som den man er, men hvor man samtidig kan sætte sig i ro og måske udfordre sig selv i, hvem man er.” 

Sanserummet har da også den tiltænkte virkning. Der er en dejlig stemning i og omkring rummet, som bliver brugt flittigt af deltagerne på festivalen. En frivillig fra caféen fortæller, at sanserummet nærmest altid er i brug. 

En af deltagerne, som har siddet i sanserummet, fortæller om oplevelsen: “Der er rigtig mange mennesker på Wonderful Days, og det kan godt blive udfordrende, specielt når man ikke har været vant til at være samlet så mange mennesker i lang tid på grund af corona. Ens hoved kan hurtigt blive fyldt op, når man skal være på hele tiden. Derfor er det virkelig rart med et sted, hvor man har mulighed for at koble af uden at få en følelse af, at man melder sig helt ud af festivalen. Den følelse kan man nemlig godt få, hvis man lægger sig alene hen i sit telt. Sanserummet er et dejligt rum, hvor man virkelig kan komme helt ned på jorden og slappe af, og derudover er det også helt vildt flot og visuelt.” 

Relatererde artikler

Se alle artikler