Billede af: Laura Damgaard

Festival

Voxpop: Hvordan er det at være en del af et kor?

På Wonderful Days er reflection blevet nytænkt, så deltagerne nu har mange forskellige tilbud at vælge imellem. Et af de tilbud var en kor-workshop, hvor Karen Louise, korleder i Fællesklang, viste deltagerne, hvad det vil sige at være en del af et kor.

Lykke Pedersen

Savannah

17 år 

KFUM og KFUK Aalborg 

 

“Det er meget stemningsfuldt, imødekommende og glædesgivende. Det her er på en helt anden måde inkluderende overfor alle, som bare har lyst til at synge. Jeg har sceneskræk, så det her kor har gjort det muligt for mig at synge, da jeg ikke tør at synge selv.” 

Alfred

15 år

KFUM og KFUK Kolding 

 

“Det er fedt og vildt, at alle kan være med. Alle kan synge - også selvom de måske ikke har særlig meget erfaring. Det er fedt at synge med nogle andre end dem, man er vant til hjemmefra. Det er lærerigt, og så er der god stemning.”

Maria

17 år

Ikke medlem af KFUM og KFUK

 

“Det er spændende, nyt og fedt. Man blev helt glad i låget af det. På ingen tid blev der skabt et fællesskab omkring det. Jeg var meget positivt overrasket, så jeg kunne helt sikkert godt tænke mig at melde mig ind i et kor. Især da alle bare SÅ gerne ville synge, og det vil jeg gerne opleve igen.”

Relatererde artikler

Se alle artikler