Billede af: Rikke Horsted Kjær

Festival

Wonderful Days giver et hav af nye oplevelser!

Voxpop med fem tidligere Wonderful Days deltagere

Stine Kjær Bredtoft

Johanne Christiansen Degnbol
14 år
KFUM og KFUK i Kolding 
Var med på Wonderful Days ‘21

“Jeg tog med på WD, fordi mine tre ældre søskende har været med før og har fortalt, at det var vildt fedt, men også fordi mange af mine venner og folk fra teenklubben også skulle afsted. 

Noget af det fede var helt klart fællesskabet og koncerterne, og at man lærte andre nye at kende. Men især også de dyster, man havde mod de andre camps var sjove, eller når der var underholdning i teltet om aftenen.

Hvis jeg skulle få andre med på festivalen vil jeg mene, at det var for koncerterne og helt klart også for fællesskabet. - Men også for at have en hel uge i sommerferien, hvor der er et godt og sjovt program, uden regler og forældre, der bestemmer over en” 


Maria Løvlund Mandsberg
15 år
KFUM og KFUK i Kolding 
Var med på Wonderful Days ‘21

“Jeg havde hørt rigtig godt om festivalen forinden, og sidst, da min bror var afsted, var der besøgsdag, hvor Johanne og mig tog afsted sammen, og det virkede bare mega fedt. - Man kunne se alt det, de havde lavet i løbet af ugen. Og det var så fedt at se det fællesskab, der var kommet i forhold til, hvor mange, der var med. - Det gav et virkelig godt indtryk!

Det gode ved WD var, at der hele tiden var en helt masse unge at være sammen med. Og generelt oplevede man bare mange nye ting! 

Det jeg ville fremhæve om WD er især, at der er meget frihed. Der er god tid til at gå rundt og udforske og prøve de forskellige aktiviteter, og man kan selv vælge, hvad man vil være med til.” 

 

Oskar Kjær Nørgaard
16 år
KFUM og KFUK i Aulum
Var med på Wonderful Days ‘21

“Jeg tog med i ‘21, fordi vi var et par drenge, der synes det lød sjovt. 

Det fede ved at være med var alle de mennesker, man mødte. Det ku for eksempel være, hvis man var taget til en koncert eller, hvis man stod og var ved at bestille en fransk i caféen, så faldt man lige i snak med nogen i køen. 

Noget jeg særligt husker er nok, da jeg mødte nogen, der også skulle gå på Nissum. - Det var ret hyggeligt det her med, at man mødte nogen, man vidste; ‘dem møder jeg igen’. 

Hvis jeg skulle nævne tre grunde til, at man skulle tage med ville det nok være at; man kan tage afsted med sine venner, der er koncerter, og så kan man møde en masse nye mennesker.” 

 

Liva Friis Nørgaard
17 år
Tensing Online i Roskilde
Var med på Wonderful Days ‘19 og ‘21

“Jeg var ny i Tensing, og så hørte jeg om Wonderful Days - der var en masse, der fortalte godt om det, og så tænkte jeg bare, “det lyder vildt fedt, det skal jeg da med til og prøve at se, hvad KFUM og KFUK er udover Tensing I Roskilde.”

Det fede ved Wonderful Days er det med, at man styrer det lidt selv. Og så er det fedt, at man kommer rundt og møder andre Tensing grupper også.

Èn ting jeg især husker er, at der var sådan en kor-workshop i ‘19, hvor vi var nogle, der lærte en korsang, og så optrådte vi med den til sidst. - Det var bare sygt fedt at stå og synge kor sammen med en helt masse mennesker! 

Hvis jeg skal nævne tre grunde til at tage med, må det være; fede aktiviteter, nye mennesker og god stemning."


Daniel Hougaard Jakobsen
17 år
Tensing Online i Roskilde
Var med på Wonderful Days ‘19 og ‘21

“Jeg vidste ikke så meget om festivalen inden kun, at vi skulle spille en sang, som vi havde skrevet til Tensing MGP engang på Tensing scenen - og det synes jeg var meget fedt. 

Første gang vi var afsted i ‘19, kan jeg huske, at jeg synes det var ret vildt, for når man er afsted med Tensing, er der ikke rigtig nogen voksne med, det var bare mig og nogle andre på samme alder. - Det var sådan ret sejt og ret selvstændigt. Og i ‘21, der havde man ligesom gjort det før, hvor det virkede ret fedt, og så var det bare at gentage succesen.

Wonderful Days er ret fedt, fordi der er virkelig mange aktiviteter og workshops, man ikke lige støder på normalt. Og hvis jeg skal nævne tre grunde til at tage afsted må det være; diversitet i aktiviteter, blød start på festivallivet, og så er det jo bare hyggeligt.”

Relatererde artikler

Se alle artikler