Billede af: Kristian Olsen

Kurser

Kommunikationskursus for foreninger og frivillige

Sidder du som frivillig i en forening, en arbejdsgruppe eller et udvalg og har ofte mere og mere behov for gode redskaber og fif til, hvordan du kommer ud med de gode tilbud og budskaber? "Communication is key" - men hvad så, når tiden er knap og man ikke kender sine muligheder?

Dato og tidspunkt fredag 06. september 2024 kl. 19:00 -
søndag 08. september 2024 kl. 14:00
StedKøbenhavn
TILMELDINGSFRIST søndag 01. september 2024 Kl. 12:00

Early bird pris

Indtil den 15. august kl. 12.00 kan du tilmelde dig kurset til early bird pris. Prisen ligger på kr. 1000,- for medlemmer og kr. 1200,- for ikke-medlemmer og vil efter skæringsdatoen stige med kr. 500,- for begge grupper. 

Genkender du dig selv i ovenstående beskrivelse, er dette kursus lige for dig og din forening!

Kurset afholdes fra den 6. til den 8. oktober i København, og det er en god mulighed for at få værktøjer og viden, der kan løfte jeres forening's kommunikation.

På kurset får du lov til at dykke ned i et kommunikationsunivers sammen med en masse andre gode mennesker.

Weekendens indhold:

  • Den gode formidling til sociale medier: Lær at skrive engagerende og relevante tekster, der fanger jeres målgruppes opmærksomhed og skaber interaktion på sociale medier. Ved Stine Kjær Bredtoft, Kommunikationskonsulent i KFUM og KFUK. 

  • Sådan tager du de gode billeder: Bliv skarp til at tage billeder, der formidler jeres budskaber klart. Ved Chrsitian Blom-Bloch, Udviklingskonsulent på Uddannelse og Udvikling i KFUM og KFUK.

  • ChatGPT er din ven: Lær, hvordan ChatGPT kan bruges aktivt til at generere indhold og idéer. Ved Chrsitian Blom-Bloch, Udviklingskonsulent på Uddannelse og Udvikling i KFUM og KFUK. 

  • Hvordan nu med sociale medier: Få en grundlæggende forståelse af, hvordan I bedst kan bruge platforme som Instagram til at opbygge og engagere jeres fællesskab. Ved Stine Kjær Bredtoft, Kommunikationskonsulent i KFUM og KFUK. 

  • Vild med video: Lær at lave og redigere små videoer, som kan bruges til promovering og formidling af jeres aktiviteter på sociale medier. Ved Tobias Helms, Studentermedhjælper på foto- og videoredigering samt produktion.  

  • Leg og oplæg i canva: Bliv kendt med vores grafiske værktøj Canva og lær, hvordan du nemt laver lækkert grafisk materiale, online såvel som fysisk. Ved Laura Sofie Meier Rosendal, Studentermedhjælper på web- og grafiske opgaver i KFUM og KFUK.   
  • Annoncering på sociale medier: Vi også hyret en ekstern underviser i annoncering på Facebook og Instagram, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan vi når længere ud til flere mennesker. Ved ekstern oplægsholder, Kåre Bjørn Jensen, fra Itucation.

 

Forudsætninger for at deltage

  • Du har adgang til en meta business konto eller får det før kursus start. Er du i tvivl om, hvordan du gør, skriv da til kommunikation@kfum-kfuk.dk 

  • Du har adgang til frivillig-licensen på canva, vores grafiske onlineværktøj. Har du ikke adgang nu, følg da dette link: Kom i gang med canva

  • Du har adgang til en instagram-profil. 

 

Alt det praktiske

Vi opdaterer løbende.

Early bird pris for medlemmer: kr. 1000,-
Early bird pris for ikke-medlemmer: kr. 1250,-
Sted: Valby Langgade 19, 2500 Valby
Kursusafviklere: Christian Blom-Bloch og Stine Kjær Bredtoft

Kontakt: kommunikation@kfum-kfuk.dk 

Når du har tilmeldt dig:

Du modtager et deltagerbrev med alle detaljer omkring kurset, hvad du skal have med og lign.. 

 

 

 

Relaterede events

Se alle events