Festivaler og lejre

Remmerstrand familielejr

En uge med fællesskab, leg, tid til tro, fordybelse, familietid og masser af aktiviteter.

Dato og tidspunkt lørdag 13. juli 2024 kl. 13:00 -
fredag 19. juli 2024 kl. 14:30
StedRemmerstrandvej 75, Gudum, 7620 Lemvig
TILMELDINGSFRIST lørdag 20. april 2024 Kl. 23:59

Lejren byder på mange forskellige aktiviteter målrettet både store og små i familierne. Hver dag begynder med fællessang i det store telt, hvorefter børnene går i aldersopdelte grupper. Her går vi sammen på opdagelse i biblens fortællinger efterfulgt af forskellige aktiviteter med afsæt i dagens tema. Imens er der tid til samtale tro og liv for de voksne.

Hver eftermiddag er der fælles aktiviteter for hele familien. Vi skal lave mad over bål, gå ture til stranden, plaske i vand, lege og meget mere.

Om aftenen har vi stjernestund med sjove konkurrencer og fællessang. Når børnene sover, er der program for de voksne. Der vil være spændende foredrag og også mulighed for hygge og snak. Der er indlagt tid til pauser i løbet af dagen, hvor man kan slappe af sammen med sin egen familie, bade, spille fodbold og lege sammen på kryds og tværs.

Remmerstrand familielejr er en mindre lejr med gode rammer for små og store. I får mulighed for at få skønne oplevelser i jeres egen familie og være en del af et større fællesskab. Vi bliver forkælet af et fantastisk køkkenhold og vi spiser alle måltider sammen. Vi hjælper hinanden med de praktiske opgaver som borddækning, opvask, rengøring osv. Hver familie får lov til at stå for enkelte programpunkter, som fx en aktivitet, lejrbål, voksenandagt. På den måde er alle med til skabe lejren og mærke fællesskabet.

Se ugens program her

Priser

KFUM og KFUK-medlemmer
Børn 0 år: 0 kr.
Børn 1-12 år: 825 kr.
Voksne: 1350 kr.

Ikke-medlemmer
Børn 0 år: 0 kr.
Børn 1-12 år: 950 kr.
Voksne: 1475kr.

Bliv medlem her

Overnatning
Værelse med plads til max 6 personer med bad/toilet på gangen: 1000 kr.
Campingvogn eller telt pr. enhed inkl. el: 400 kr.

Ved framelding efter 1. juni 2024 opkræves 50 % af lejrprisen til dækning af fællesudgifter, såfremt pladsen ikke kan afsættes til nye deltagere.

Glæd dig til

  • Familietid og nye venskaber
  • All inclusive ferie – med forkælelse til krop og sjæl
  • Leg og aktiviteter for alle aldre

Kontakt

Relaterede events

Se alle events