Unitas Rejser

Unitas Rejser er KFUM og KFUK's rejsebureau, og overskuddet herfra går til vores arbejde for børn og unge.

Gå til unitasrejser.dk

Scroll

Vores rejsebureau

Igennem mange år har Unitas Rejser gjort det muligt at have fællesskab og oplevelser på tværs af grænser. Vi er stolte af vores rejsebureau, som siden 1948 har leveret tryghed, nærhed og ansvarlighed i en branche, der ellers kan være svær at navigere i, og hvor en rejse er mere end en billet og en booking.

Unitas rejser er 100% ejet af KFUM og KFUK. 

Et specialiseret og professionelt rejsebureau

Uanset om du rejser for en organisation eller skal arrangere en grupperejse for skolen, foreningen, sognet eller en anden type grupperejse, så er du hos Unitas Rejser sikker på at blive mødt med engagement, professionalisme og kyndige rejsekonsulenter, der kan rådgive dig om de mest fordelagtige flypriser og rejsemuligheder.

Certificeret Travelife Partner

Unitas Rejser er certificeret Travelife partner og er dermed anerkendt for at fremme bæredygtighed i rejsebranchen og for at leve op til vigtige krav indenfor social ansvarlighed (CSR).

CO2-kompensation

Når man bestiller en rejse hos Unitas Rejser, har man mulighed for at kompensere for den CO2, der udledes via transport i forbindelse med rejsen. Det sker via Unitas Rejser og Folkekirkens Nødhjælp, der sikrer at kompensationen suppleres af bidrag til klimatilpasning og nødhjælp.