Bliv en del af KFUM og KFUK’s Kristendomsudvalg

Scroll

I Kristendomsudvalget (KU) sørger vi for at udvikle og koordinere arbejdet med kristendom i KFUM og KFUK. I praksis betyder det, at vi arbejder i et spændingsfelt mellem store, langsigtede tanker og mere løbende, konkret forkyndelsesarbejde. Der er altså både brug for dig, som gerne vil tale med om organisatoriske mål for kristendom i KFUM og KFUK på lang sigt og for dig, som synes det kunne være sjovt at udvikle nyt materiale, planlægge arrangementer eller noget helt andet.

Hvordan når vi ud til flere og nye målgrupper med en stærk og tydelig kristendomsprofil? Hvordan klædes KFUM og KFUK’s frivillige bedst på til at skabe Troens Rum for børn og unge? Hvilken vinkel på tro og liv kunne være særligt spændende at lave et spor om på Efterskolefestival? Måske kan du allerede nu se nogle helt andre og vigtige spørgsmål, som KU skal beskæftige sig med. Måske synes du bare, det kunne være spændende at være med til at skabe rammerne for tro i KFUM og KFUK. Uanset hvad vil vi meget gerne have dig med i KU!

Det praktiske:

  • KU er ét af fem landsudvalg i KFUM og KFUK. De er nedsat af Hovedbestyrelsen og arbejder med KFUM og KFUK’s strategi og vision. Læs mere om landsudvalgene her
  • Du kan læse KU’s kommissorium for 2020-2022 her. 
  • Vi har typisk 5-8 møder om året. Vi mødes fysisk med mulighed for at være med online.
  • Du behøver bestemt ikke være teolog, for at sidde med i KU. Jo flere forskellige evner og interesser, vi har i udvalget, jo bedre.

Send en kort, motiveret ansøgning til Anne Hjul Johannessen, forperson for Kristendomsudvalget, på: 53571998 eller annehjul@kfum-kfuk.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil høre mere.