Vær med til at udvikle andagtsmateriale

Scroll

DetMedGud.dk er en andagtsplatform, og der er brug for nyt materiale. Vil du være med til at udvikle materiale sammen med andre frivillige og projektleder Louise Heldgaard Bylund?

Materialet skal være:

  • Nysgerrigt og legende
  • Relevant for børn og unge i dag
  • Med afsæt i Bibelens univers
  • Lettilgængeligt for de frivillige

Materialets indhold og omfang kommer helt an på dine interesser. Hvad kunne være sjovt at lave? Hvad synes du, der mangler? Har du allerede noget spændende på lager? Der er plads til alle ideer.

Hvem er du?

Du har lyst til at brainstorme, udvikle og færdiggøre et projekt sammen med andre. 

Det er ikke afgørende, om du har erfaring med at holde andagter. Måske har du en krøllet hjerne, der kan finde på finurlige aktiviteter, der ikke ved første øjekast har noget med kristendommen at gøre, men som kan give et nyt perspektiv?

Opgavens omfang:

Opgaven er at udvikle og afprøve det aftalte materiale, evt. sammen med andre frivillige og Louise. Når materialet er færdigt, er opgaven slut. Med mindre du er blevet så bidt af tjansen, at du har lyst til at tage en tørn mere. Den risiko må vi advare om.

Louise drømmer specifikt om to forløb. Måske har du lyst til at drømme med?

Bibeldetektiver:  
Et legende forløb om Bibelen. Hvordan er Bibelen blevet til? Hvad er det for en bog? Der skal lægges puslespil, hvor der hele tiden kommer nye brikker til. Der skal genfortælles gamle historier i nye sprog. Komplicerede koder skal løses. Kort sagt, man skal holde tungen lige i munden, når alle trådene skal samles og forhandles, for eksisterer egentlig en rigtig Bibel?

Piger i Bibelen:
Bibelen er på mange måder skrevet af mænd for mænd, men rundt i kringelkrogene er der masser af piger og kvinder, som vi skal have frem i lyset i dette forløb. Vidste du, at Jesus’ stammoder er Ruth, der forlod alt, hun kendte? At en fremmed kvinde er den eneste, der vinder en diskussion over Jesus? Eller at Gud i Bibelen bliver beskrevet somen ammende kvinde og en hønemor? Lad os sammen lære de sider af Bibelen at kende og se, hvad Bibelens piger kan lære os. 

Kontakt

Kontakt Louise Heldgaard Bylund