Tilmedling er lukket

YMCA World Council 3-9. juli 2022 i Aarhus

Scroll

KFUM og KFUK i Danmark skal være værter for verdens største ungdomsorganisation

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA. Det er den ene af de to verdensbevægelser, YMCA, som KFUM og KFUK bliver værter for i sommeren 2022.

 

Tilmeld dig her 

 

Sammen sætter vi aftryk på verdenen

Det helt særlige ved YMCA er, at vi alle deler et stålsat blik på opgaven med altid at give relevante svar på de behov, børn og unge har – lige dér hvor YMCA er. Det gælder i Haderslev, Jerusalem, Chicago og Durban.

Vi ved, at de unge, der har mødt YMCA ude i verden, er kommet hjem fyldt op med ny viden, inspiration og mange nye YMCA-venner. Jeg glæder mig helt vildt til, at alle lokalforeninger i Danmark næste sommer kan møde YMCA fra hele verden – lige her i Danmark. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det kommer til at sætte aftryk i det KFUM og KFUK, vi sammen skaber de næste år.
Gritt Rhinstrøm Kristensen, Formand for World Council

See you in Aarhus!

KFUM og KFUK byder næste sommer hele verden velkommen til YMCA World Council i Aarhus. Se velkomstvideoen, hvor formand for KFUK og KFUK i Danmark, Martin Hejlskov Thomsen og formand for Styregruppen for World Council, Gritt Rhinstrøm Kristensen, medvirker.

Læs mere

See you in Aarhus!

IGNITE – Sammen giver vi nutidens unge gnisten til at løse fremtidens udfordringer

Temaet for næste års World Council er Ignite. Vi mener nemlig, at det er tid til at tænde gnisten, som kan føre os alle fremad. Mere specifikt ønsker vi at antænde vores vision, vores samarbejder og de løsninger, vi har.

Der sker noget særligt, når den globale verden møder vores lokale hverdag. Vi inspireres og bliver sat i bevægelse af det, som er anderledes.

YMCA er en organisation, som altid har været med til at løse verdens problemer – og vi tror på, at vi sammen kan empower unge mennesker til at løse fremtidens udfordringer.

Hvad kan man opleve på World Council?

Hør hvad World Council 2022 kommer til at handle om i denne video fra World YMCA.

Deltag som lokalforening

Hvad kan man opleve på World Council?

Aktiviteter

Glæd dig til en masse spændende aktiviteter – både før og under World Council. 

Har du spørgsmål?

Kontakt styregruppen