Efterskolerejse til Cambodia

KFUM og KFUK har haft et partnerskab med YMCA Cambodia siden 2017 med fokus på youth empowerment, udvekslingsmuligheder og gensidig udvikling og støtte.

Læs om Efterskolerejser her

Scroll

YMCA Cambodia

YMCA Cambodia har en række spændende programmer med fokus på uddannelse, lokalt engagement og youth empowerment:

  • YMCA Learning Center: YMCA Cambodia har deres egen skole, hvor de tilbyder skoleundervisning til børn i alderen 4-15 år. På øverste etage er YMCA i gang med at indrette et youth hostel. Skolen genererer indkomst til YMCAs øvrige programmer.
  • YMCA Youth Institute er et tilbud til unge fra 13-19 år i et slumområde, hvor de får mulighed for at lære forskellige færdigheder såsom foto, it og engelsk, der sætter dem i stand til at skabe sig et godt fundament i tilværelsen. Derudover arbejdes med social dannelse og engagement i lokale community projekter.
  • Alternative Tourism Programme: YMCA arrangerer turistture til historiske og kulturelle seværdigheder i Cambodia samt oplevelser såsom 'cultural nights'. Alternative Tourism Programme sikrer økonomi til YMCAs øvrige programmer.
  • Social Outreach Programmes: YMCA er til stede i lokalområdet med forskellige projekter for børn, unge og marginaliserede ældre i udsatte områder.

 

Efterskoler der rejser til Cambodja

Tommerup Efterskole besøgte YMCA Cambodia første gang i marts 2018 og har rejst flere gange side. På rejserne møder cambodjanske og danske unge hinanden og arbejder sammen om lokale projekter. Her lærer de af hinanden og om hinanden. Der er fokus på kulturmøde og forståelse af Cambodjansk historie og kultur.

 

Andre rejser til Cambodia