Efterskolerejser

Scroll

Lidt om Efterskolerejser

Giv eleverne oplevelser med mening og lad dem møde verden. KFUM og KFUK’s Globale Efterskolerejser hjælper jer med at gøre jeres elever klogere på verden og på deres plads i den. Længere nede på siden finder du vores kontaktinfo.

 

Vores partnere

Se her hvilke partnere vi arbejder med i øjeblikket, og tryk ind og læs mere om de forskellige partnerskaber.

Rejs ud med efterskolen

Vi hjælper jer med at arrangere jeres efterskolerejse og finde lokale YMCA/YWCA-partnere, der hvor rejserne bringer os hen. Og så sender vi et par frivillige med som rejseledere på rejsen, så jeres elever kan møde unge, engagerede frivillige, som de kan spejle sig i.

En typisk rejse byder på møder med unge fra et andet land og en anden kultur. Sammen med jer, arrangerer de frivillige rejseledere rejsens program, så eleverne får lov til at opleve mere end på en almindelig turistrejse. På KFUM og KFUK’s Globale Efterskolerejser sætter vi os selv, hinanden og jeres elever i spil.

KFUM og KFUK har via netværk i YMCA og YWCA mulighed for at tilbyde rejser over det meste af verden. I får rejser af høj kvalitet, lokalt fokus og møder med unge. For at fastholde og udvikle kvaliteten og stabiliteten i de rejser vi tilbyder unge i Danmark, beder vi om en mindre brugerbetaling.

Kontakt

For mere information eller spørgsmål omkring KFUM og KFUK’s Globale Efterskolerejser kontakt globaleefterskoler@kfum-kfuk.dk

Kort fortalt er rammerne for efterskolerejser med KFUM og KFUK:

  • Der foretages grundige forundersøgelse af partnere, destination og indhold inden rejsen. Mulighed for at deltage i skræddersyet studietur, inden I som skole beslutter jer
  • Vi anbefaler en optimal gruppestørrelse er 15-25 personer.
  • I vil møde jævnaldrende unge i andre lande og kommer tæt på den lokale kultur – f.eks. homestay, workshops, følg en skoledag.
  • Eleverne får et internationalt netværk blandt frivillige, hvorved de kan være med til at skabe en bedre verden.
  • Mulighed for at møde internationale partnere i dansk sammenhæng fx ved Wonderful Days festival, partnerbesøg i DK mv.
  • I rejserne deltager en frivillig rejseleder fra KFUM og KFUK, hvoraf skolen dækker halvdelen af rejseomkostningerne.
  • Per elev betales 500,- kr til kvalitetsudvikling.

Læs tidl. rejseberetninger

Bliv endnu klogere på vores rejser i KFUM og KFUK og læs, hvordan det f.eks. er at være global frivillig i Cambodia, hvilken størrelse YMCA har i Peru og meget mere. 

Læs her