Efterskolerejse til Indien

I årene 2008-2014 var Indien KFUM og KFUK's internationale projekt. Lige siden har der været et godt samarbejde og du har muligheder for at rejse hertil som volontør eller med efterskolerejser.

Læs om Efterskolerejser her

Scroll

Vores internationale projekt

KFUM og KFUK har haft et samarbejde med Madurai YMCA og Salem YWCA i staten Tamil Nadu i det sydlige Indien siden 2008. Fra 2008-2014 var KFUM og KFUK’s store internationale indsamlingsprojekt i samarbejde med disse partnere under navnet “IND I EN anden verden”. Sammen med Madurai YMCA støttede vi en lektiecafé, hvor børn har mulighed for at komme og læse lektier efter skole. Sammen med Salem YWCA støttede vi deres Radiance projekt, som styrker oplysning omkring hiv/aids på skoler og blandt familier.  

I dag samarbejder vi primært om efterskolerejser. 

Efterskoler der rejser til Indien

Blåkilde Efterskole har en efterskolerejse til vores partnere i YMCA Madurai hvert år i februar, hvor de underviser og leger med børnene på lektiecaféen, som de også samler ind til.

Kontakt

Hvis I som efterskole eller skole er interesseret i at høre mere om rejsemulighederne med KFUM og KFUK, er I altid velkomne til at skrive til os på globaleefterskoler@kfum-kfuk.dk eller kontakte International Konsulent

International Konsulent