Lokalt

Blåvandgård: Landets mest moderne lejrbygning

Distrikt Sydvestjylland tager om få uger som de allerførste den spritnye og moderne lejrbygning Blåvandgård i brug. Lejrbygningen er netop blevet indviet.

Nicolai Diemer, organisationskonsulent

Søndag den 14. juni 2020 blev den spritny Blåvandgård indviet. Varde kommunes borgmester Erik Buhl holdt indvielsestalen og hejste for første gang flaget til tops. Borgmesteren var tydelig imponeret af den store frivillige indsats, der står bag. Og han understregede, at det vigtigste nu er, at der bliver masser af aktiviteter og indhold ud fra KFUM og KFUK's værdigrundlag i de både smukke og opdaterede rammer.

Ud over masser af frivillige timer er den samlede byggesum på 7 mio kr. Der er i alt 13 4-6 mands værelser med plads til i alt 60 personer. Lejren har en helt unik placering med første rækkes 180 graders ugeneret udsigt til Vesterhavet. I øvrigt stort set på Danmarks vestligste punkt.

Bygninger og lokaler til udlejning

Se alle KFUM og KFUK's bygninger og lokaler, der kan lejes:

Se al udlejning

På Hyttefortegnelsen.dk kan du søge efter andre hytter og lejrpladser i Danmark - både til brug for foreninger og private arrangementer:

Søg efter hytter

 

Det er lykkedes de seje og initiativrige vestjyske KFUM og KFUK’ere at skaffe en økonomi, så man har kunnet beholde den store grund med fodboldbane og langt til naboer.

Lejren er opvarmet med jordvarme og solceller. På værelserne er der ved hver seng et stik til opladning af mobiltelefon og en hylde til at lægge den.

'Jeg tør godt sige, at Blåvandgård er Danmarks mest moderne lejr’ Jørgen Kvist - Generalsekretær i KFUM og KFUK

De første brugere af lejren bliver Distrikt Sydvestjyllands egen børnesommerlejr med start den 28. juni. Derefter vil utallige lejroplevelser følge i de kommende årtier.

STORT TILLYKKE!

Rabat ved udlejning

KFUM og KFUK-foreninger opnår 30 % rabat ved leje af Blåvandgård. Rabatten fratrækkes priserne, som findes på blaavandgaard.dk

Relatererde artikler

Se alle artikler