Billede af: Rikke Horsted Kjær

Sang og musik

Hvordan har Ten Sing formet dig?

Tidligere Ten Sing’ere og ledere fortæller om deres år i Ten Sing, og hvordan det har været med til at forme deres liv.

Lene Nørby

Tinna Mia Jensen

Ten Sing 7 i Kjellerup 2003-2010

Hvordan har Ten Sing formet dig?

Ten Sing gav mig et fantastisk fællesskab og en stor pose selvtillid og troen på at det, du kan og gør, er godt nok. Det har gjort mig mere ekstrovert og udviklet mig rigtig meget på det personlige og musikalske plan. Ten Sing har haft stor betydning for mig og har en helt speciel ånd, som man bare ikke kan få nok af.

 

Kristoffer Vindum

Ten Sing Midtjylland 2009-2016 

Hvordan har Ten Sing formet dig? 

Vigtigst af alt gav Ten Sing mig et fællesskab: Gode venner, gode forbilleder og helt vildt mange gode timer! Og så viste Ten Sing mig musikken. I dag synger jeg i kor på Aarhus Teater, synger i bandet Festkompagniet og laver andre musiske småprojekter. Det har givet mig mod til at stå forrest. Og mod til at gå forrest. Musikken har siden og vil fortsat være en stor del af mit liv. 

Mathias Sebastian Rasmussen

Ten Sing Tune fra 2010

Hvordan har Ten Sing formet dig? 

Ten Sing har i nu over 9 år betydet rigtigt meget for mig. Det giver mig et ugentligt frirum, hvor jeg kan slappe af og være mig selv, og som jeg ikke ville være foruden. Ten Sing er én af årsagerne til, at jeg er den, jeg er i dag. Ten Sing har formet mig personligt og musikalsk, og jeg har lært SÅ meget, som jeg bruger i min hverdag – f.eks. i forhold til social interaktion. 

 

Gitte Hugger Paxevenos

Ten Sing Joy i Haslev 1986-1991,
Ten Sing Næstved i 1990-1992 

Hvordan har Ten Sing formet dig? 

Ten Sing var mit et og alt i de år – mest pga. af venskabet og fællesskabet – og vi tilbragte utrolig meget tid i KFUK-huset i Haslev. Vi øvede med bandet og sang en masse kor, som jeg lærte at dirigere som 15-årig. Vi var topstolte af vores spritnye synthesizer DX7’eren, lavede ægte 80’er koreografi og var på busturné med vores musicals – det var så sjovt! 

Hanne Meier

Ten Sing Slagelse 2003-2007,
Ten Sing Online (Roskilde) 2007-2009 

Hvordan har Ten Sing formet dig? 

Det vigtigste jeg fik med, er fællesskabet. At dét at være kreative og udøvende kan give mod på livet og en følelse af at høre til. Jeg er i dag underviser i drama og tager alt, jeg har lært fra Ten Sing med. Hvis man kan fjolle sammen, kan man også skabe kunst! 

 

Katrine Jørgensen

Ten Sing Næstved i 2016-2019 

Hvordan har Ten Sing formet dig? 

Ten Sing gav mig nye venskaber og en masse sjove og fede oplevelser både i lokalområdet og på landsplan i KFUM og KFUK. Det gav mig et pusterum fra en travl hverdag. Der var plads til grin, sjov og ballade, men også plads til gode snakke om alt fra tro til hverdagens små og store udfordringer. 

I Ten Sing er der plads til alle, og det handler ikke om at være bedst, men om at være med. Følelsen, når man til sæsonens afslutningsshow, sammen med Ten Sing-gruppen bukker til klapsalver efter et vellykket show, kan ikke beskrives, men skal opleves. 

 

Mere om Ten Sing

Er du interesseret i at vide mere om Ten Sing? 
Så følg linket herunder

Ten Sing i KFUM og KFUK

Relatererde artikler

Se alle artikler