Lokalt

Ten Sing er tilbage i Aarhus

Til efteråret starter Ten Sing igen op i Aarhus. De frivillige kræfter bag glæder sig til at kunne skabe et musikalsk fællesskab for unge mellem 13 og 18 år.

Car

Ten Sing er en klassiker i KFUM og KFUK regi og nu vender konceptet tilbage til Distrikt Aarhus efter års pause. Ten Sing Aarhus starter nemlig op 2. oktober 2024.
Anders Hjort og Kristian Løbner er nogle af de frivillige kræfter bag Ten Sing Aarhus og de ser begge frem til at spille musik med unge her i Aarhus. 

“Jeg kan slet ikke vente med at åbne dørene til Ten Sing Aarhus og skabe et rum, hvor unge kan slippe fantasien løs og lade musikken spille. Her handler det ikke bare om at ramme de rigtige toner eller danse de perfekte trin - det handler om at være en del af et fællesskab, hvor man kan udfolde sig kreativt, udfordre sig selv og skabe nye venskaber.” siger Kristian Løbner.

Det åbne fællesskab  

Ten Sing er for unge mellem 13 og 18 år, der elsker at synge eller spille i band. Unge der er interesserede i dans eller drama. Unge, der har lyst til at være en del af et fedt fællesskab med andre unge, der også brænder for musik og dans. 

“Vi vil gerne skabe åbne og inkluderende fællesskaber for unge i Aarhus. Med konkrete aktivitetstilbud som Ten Sing og Volleyball er vi godt på vej sammen Fairhusets åbning.” fortæller Randi Vestergaard. 

Nye aktiviteter til en ung målgruppe

Distrikt Aarhus har længe gerne ville tilbyde flere aktiviteter til målgruppen 13-18 år og derfor glæder det udviklingskonsulent Randi Vestergaard, at der nu er Ten Sing på vej:    

“Vi vil gerne have aktiviteter for alle unge i Aarhus. Her har vi manglet noget for de 13-18 årige. Vi er så glade for, at vi nu kan tilbyde et musikfællesskab for dem. Det bliver et fællesskab bygget op af frivillige, der virkelig brænder for musikken. Inden længe står Raptus også klar med et volleyball tilbud til samme målgruppe. Så uanset om du er til musik eller sport, har du mulighed for at dyrke din passion hos os.” fortæller Randi Vestergaard.

Vil du være med? 

Så skriv til Anders Hjort på hjort@kfum-kfuk.dk

Relatererde artikler

Se alle artikler