Camp counselor i USA

Scroll

Bliv Camp counselor på en summer camp i USA

Hvad skal jeg lave?

Som counselor på en summercamp har du sammen med en anden leder ansvaret for en mindre gruppe deltagere. Du deltager i lejrens program og er med til at stå for forskellige aktiviteter. 

I USA er der tradition for at børn og unge bruger en del af deres sommerferie på at tage på summer camp. Nogle er afsted i 1-2 uger andre i længere tid. 

Hvor skal jeg hen?

Der findes mange summer camps rundt i hele USA. I KFUM og KFUK samarbejder vi med: Camp Duncan i Illinois i udkanten af Chicago. Camp Lawrence (drenge camp) og Camp Nokomis (pige camp) i New Hampshire et par timer fra Boston.

 

Hvor skal jeg bo?

På en summer camp bor du typisk sammen med en gruppe af deltagere på selve campen. Her vil du være deres primære leder sammen med en anden. Det vil være jer deltagerne kan komme til, hvis det er nødvendigt under campen. I vil altid være to lederen sammen, så uanset hvad der skulle opstå løser i det i fællesskab. 


Og hvad skal jeg lave i fritiden?

I løbet af dagen er der selvfølgelig pauser, hvor der er tid til fx et spil kort, vaske tøj eller noget helt andet.

Der vil være indlagte fridage, hvor du har mulighed for at udforske lokalområdet, måske sammen med nogle af dine nye kollegaer fra campen. 

Hvad koster det?

Kost og logi er inkluderet i opholdet, hvortil der typisk fra campen også gives lommepenge.

Det du skal betale er: 

  • Flybilletten 
  • Visum 
  • Egenbetaling til KFUM og KFUK

Vi hjælper gerne med forslag til, hvor du kan søge om støtte til din tur.

Hvad forventer I af mig?

  • at du er  minimum 18 år og har mulighed for at være afsted en hel sommer.
  • at du er klar på en stor oplevelse og vil gøre dit til at få så meget som muligt ud af det.
  • at du er medlem af KFUM og KFUK i Danmark eller melder dig ind, inden du rejser, og at du kan identificere dig med vores grundlag.
  • at du kan begå dig på mundtlig engelsk.
  • at du er klar på at møde nye mennesker og have en sommer du aldrig glemmer

Inden du rejser, vil du møde et par frivillige fra KFUM og KFUK’s Arbejdsgruppe for Udveksling og Camps til en forberedelsesdag. Her kan du få svar på dine spørgsmål, og vi kan sammen sikre os, at de arbejdsopgaver, partnerorganisationen har, matcher dine forventninger og erfaringer.