Digitale møder

Digitalt møde: Dåb og Lederskab

I KFUM og KFUK skal man være døbt for at være leder. I dag er det dog langt fra en selvfølge, at unge er døbt, så hvilke udfordringer giver det os som organisation at have denne forventning til vores leder? Mødets værter er Anne Hjul Johannessen, forperson for KFUM og KFUK's kristendomsudvalg, samt Morten Stensig Sørensen, KFUM og KFUK's kristendomskonsulent.

Dato og tidspunkt onsdag 30. november 2022 kl. 19:30 -
onsdag 30. november 2022 kl. 20:30
StedLink til møde: meet.google.com/edh-umfk-mme

Link til møde

KFUM og KFUK har lanceret et oplæg til debat om koblingen mellem dåb og lederskab, fordi det er noget, vi er nødt til at forholde os til. Både tilslutningen til, men også opfattelsen af, hvad dåben overhovedet betyder, er under forandring i disse år.

Læs mere om oplægget til debat her: https://intranet.kfum-kfuk.dk/materialer/kristendom/daab

På mødet her vil der være inspiration til at komme i gang med debatten i jeres forening: Hvordan er vi en åben og inkluderende organisation som samtidig er tydelig omkring sine kirkelige rødder og udtryk? Skal vi revidere? Skal vi undervise? Eller noget helt tredje?

Derfor skal du med:

  • Fordi det er et vigtigt, men også et svært spørgsmål for os som organisation
  • Det vil hjælpe jer med at kommunikere med jeres ledere
  • Hvis I som bestyrelse eller udvalg står med unge, der gerne vil være ledere, men som ikke er døbt, er mødet her et godt springbræt til komme lidt dybere ned i emnet.

For yderligere info kontakt

Morten Stensig Sørensen

Relaterede events

Se alle events