Festivaler og lejre

Remmerstrand familielejr 2022

En uge med fællesskab, leg, fordybelse, forkyndelse, familietid og masser af aktiviteter.

Dato og tidspunkt lørdag 16. juli 2022 kl. 13:00 -
fredag 22. juli 2022 kl. 14:30
StedRemmerstrandlejren, Remmerstrandvej 75, 7620 Lemvig
TILDMELDINGSFRIST fredag 01. juli 2022 Kl. 15:00

Lejren byder på mange forskellige aktiviteter målrettet både store og små i familierne. Nogle formiddage er der aldersopdelte børnegrupper. Her vil vi lave forskellige aktiviteter med udgangspunkt i fortællinger fra Bibelen. Imens er der forkyndelse for de voksne. Hver eftermiddag er der fælles aktiviteter for hele familien. Vi skal lave mad over bål, ture til stranden, plaske i vand, lege og meget mere. Om aftenen har vi stjernestund med sjove konkurrencer og fællessang. Når børnene sover, er der program for de voksne. Der vil være spændende foredrag og også mulighed for hygge og snak. Der er indlagt god tid til pauser i løbet af dagen, hvor man kan slappe af sammen med sin egen familie, bade, spille fodbold og lege sammen på kryds og tværs.

Det særlige ved eventet

Remmerstrand familielejr er en mindre lejr med gode rammer for små og store. I får mulighed for at få skønne oplevelser i jeres egen familie og være en del af et større fællesskab. Vi bliver forkælet af et fantastisk køkkenhold og vi spiser alle måltider sammen. Vi hjælper hinanden med de praktiske opgaver som borddækning, opvask, rengøring osv. Hver familie får lov til at stå for enkelte programpunkter, som fx en aktivitet, lejrbål, voksenandagt. På den måde er alle med til skabe lejren og mærke suset af fællesskabet.

Glæd dig til

  • Familietid og nye venskaber
  • All inclusive ferie – med forkælelse til krop og sjæl
  • Leg og aktiviteter for alle aldre

Priser

KFUM og KFUK-medlemmer
Børn: 0-12 år: 750 kr.
Voksne: 1250 kr

Ikke-medlemmer
Børn: + 125 kr
Voksne: + 175 kr

Overnatning
Værelser med plads til max 6 personer med bad/toilet på gangen: 1000 kr.

Campingvogn eller telt pr. enhed inkl. el: 400 kr.

Ved framelding efter 1. juni 2022 opkræves 50 % af lejrprisen til dækning af fællesudgifter, såfremt pladsen ikke kan afsættes til nye deltagere.

Kontakt

Malene Tanderup Sørensen

Relaterede events

Se alle events