Lederuddannelsen MOVE søger nye mentorer

Brænder du for at give unge ledere gode oplevelser og udvikle dem i et trygt fællesskab? Er du glad for at undervise? Eller har du mod på at kaste dig ud i det? Så er det måske dig, vi gerne vil have med på MOVE-holdet.

Scroll

Hvad vil det sige at være mentor?
Lederuddannelsen MOVE er KFUM og KFUK’s lederuddannelse for unge mellem 15 og 20 år. Som mentor kommer du til at planlægge og gennemføre uddannelsen sammen med de andre mentorer. Det sker dels på planlægningsmøder forud for hver kursusweekend og ved at forberede arbejdsopgaver hjemmefra. Du bliver desuden mentor for en mentorgruppe, hvor du sammen med en anden mentor giver deltagerne en personlig udfordring og giver dem feedback på deres udvikling.

Det bedste ved at være mentor er: 

at være en del af et unikt tilbud i KFUM og KFUK, hvor du virkelig kan mærke, at det, du giver som frivillig, gør en forskel for deltagerne 
– Anne Simonsen 
Mentor på Move’21 

at kunne give MOVE-ånden videre 
– Lærke Straunstrup Kjær 
Mentor på Move’22 

at skabe et rum for unge med sjove oplevelser, indholdsrige snakke og plads til at udvikle sig 
– Nikolaj Søgaard 
Mentor på Move’20, 21 og 22

De vigtigste datoer 
2.-3. september '23: Introweekend for mentorholdet. Her bliver du klædt på til opgaven som mentor og lærer de andre mentorer at kende. 
24.-26. november '23: MOVE 
2.-4. februar '24: MOVE 
28.-31. marts '24 (påsken): MOVE 

Lyder det som noget for dig? 
Så send os en kort beskrivelse af dig selv og hvorfor du har lyst til at være med til move@kfum-kfuk.dk senest den 1. august. 

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte