MOVE søger nye mentorer

Brænder du for at give unge ledere gode oplevelser og udvikle dem i et trygt fællesskab? Er du glad for at undervise? Eller har du mod på at kaste dig ud i det? Så er det måske dig, vi gerne vil have med på MOVE-holdet.

Scroll

Lederuddannelsen MOVE er KFUM og KFUK’s lederuddannelse for unge mellem 15 og 20 år. MOVE vil gerne give unge ledere et fundament for deres lederskab og fylde deres rygsække op med oplevelser, værktøjer, et stærkt netværk og lederkompetencer, som de kan bruge efterfølgende i og udenfor foreningslivet. 

Din opgave som mentor

Lederuddannelsen MOVE har eksisteret i 2 år og til efteråret starter næste uddannelsesforløb, som består af 3 kursusweekender, der løber over et halvt år. Som mentor kommer du til at planlægge og gennemføre uddannelsen sammen med de andre mentorer. Her bliver der rig mulighed for at være kreativ og udfordre de traditionelle rammer omkring undervisning og uddannelse. Desuden bliver du mentor for en mentorgruppe, hvor du sammen med en anden mentor løbende giver deltagerne feedback på deres udvikling. 

Vi tænker, at du

  • Har lyst til at undervise og give deltagerne noget til rygsækken.
  • Synes det er sjovt at samarbejde om at skabe en god uddannelse.
  • Gerne vil være en del af et MOVE-hold, hvor vi har det skønt og sjovt sammen både til planlægningsmøder og kursusweekender.
  • Er medlem af KFUM og KFUK Danmark eller melder dig ind i foreningen.

Har ovenstående fanget din interesse? Og lyder det som noget for dig? Så send os en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at være med. 

Vi vil vildt gerne mødes i start september for at lære hinanden ordentligt at kende og så småt begynde på planlægningen. Derfor bedes du sende en kort ansøgning senest mandag d. 22. august til move@kfum-kfuk.dk. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive/ringe til Astrid på 31 31 37 95 eller sende os en mail. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlige sommerhilsner,

Helene, Nikolaj, Anne og Astrid

Kontakt