Her får du mulighed for at komme tæt på en anden kultur, og i samarbejde med de lokale unge være med til at være med til at skabe en bedre verden.

Hvad kan jeg lave, og hvor kan jeg komme hen?

Når du rejser ud med KFUM og KFUK, kan du få opgaver inden for mange forskellige områder. Det kan fx være:

  • Kommunikation og IT
  • Aktiviteter for børn og unge
  • Klima og kampagnearbejde
  • Organisationsudvikling

Lige nu er der bl.a. mulighed for at arbejde med gadebørn i Sydafrika, lave sommerlejre for børn og unge i Peru eller undervise unge i Cambodja.

Vi udvider hele tiden vores partnerskaber, så der bliver flere muligheder for at rejse til et sted, der netop passer dig.

Se alle aktuelle muligheder her.

Hvad koster det?

Du betaler selv alle dine udgifter forbundet med opholdet (fly, kost, logi, vaccinationer, indenrigsrejse etc.).Du er dog dækket af KFUM og KFUK’s rejseforsikring.

For at fastholde og udvikle kvaliteten og stabiliteten i de ophold, vi tilbyder unge i Danmark, er der en mindre brugerbetaling på 5.000 kr.

Disse penge går bl.a. til at dække din forsikring, give støtte til partnerorganisationen og sikre, at du som global frivillig altid både før, under og efter dit ophold har en kontaktperson til rådighed i Danmark.

Hvorfor rejse med KFUM og KFUK?

KFUM og KFUK i Danmark er en del af de to store internationale verdensbevægelser YMCA og YWCA, som arbejder i mere end 100 lande verden over og tilsammen har mere end 30 millioner medlemmer.

Gennem dette store globale netværk har vi en række partnerskaber med nogle af vores søsterorganisationer i andre lande, som modtager volontører og praktikanter.

Det giver dig en unik mulighed for at blive en del af et verdensomspændende fællesskab, hvor vi sammen forsøger at skabe muligheder og forandring.

Kontakt

Er du interesseret i at rejse ud som global frivillig eller har du spørgsmål, så kontakt os på udveksling@kfum-kfuk.dk.