Billede af: Rikke Horsted Kjær

Festival

Ten Sing-fest på Wonderful Days

I sommers sagde tre af landets Ten Sing-grupper ja til at optræde på den store scene på Wonderful Days for alle deltagere. Ten Sing-koncerterne er en god tradition, hvor Ten Sing’ere rundt i landet får en megafed oplevelse og få lov til at vise, hvad de laver lokalt. Også i år var koncerterne et hit. Tre Ten Sing'ere har fortalt os, hvad de tænkte før og efter deres optræden.

KFUM og KFUK

Mathilde Ørts - 18 år, Ten Sing Bronx

Før koncerten:
"Jeg glæder mig til at mærke stemningen inde i teltet. Bare at få lov til at fyre den af med nogle gode venner fra Ten Sing Bronx, men også til at høre de to andre Ten Sing-grupper, der skal spille."

Efter koncerten:
"Det bedste ved at spille var helt klart publikum. Jeg var meget nervøs, inden vi gik på, men efter vi havde spillet, fandt jeg ud af, at der ikke var nogen grund til at være nervøs. Det skal jeg huske fremover. Og så var det bare megafedt."

 

Alfred Aarestrup - 13 år, Ten Sing Kolding

Før koncerten:
"Jeg glæder mig til at høre, når publikummet jubler! Så glæder jeg mig til følelsen bagefter, hvor jeg håber, at det gik godt. Så glæder jeg mig også bare til at have det fedt." 

Efter koncerten:
"Det hele var faktisk bare megafedt. Det var bare pissefedt, at publikum var med os og sang med på alle sangene. Jeg havde lidt lyst til at crowdsurfe. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at gøre det igen!" 

Stemningen var i top, da de tre grupper performede, og publikum hjalp Ten Sing-grupperne godt på vej, og der var en kæmpe fest i det store telt. 

Siff Finnemann - 15 år, Ten Sing 7

Før koncerten:
"Jeg glæder mig til at spille den sang, vi kun har øvet få gange, men alligevel grine og have det sjovt på scenen."

Efter koncerten: 
"Det var jo megasjovt, og publikummet var superfedt. Især når de fik en op at køre, når man sang. Jeg kunne godt finde på at gøre det igen, hvis det igen er sammen med mine gode venner."

 

Relatererde artikler

Se alle artikler