Billede af: Magnus Najbjerg

Lokalt

Få hjælp til opstart af Familiekor eller Familiesang i efteråret

Der er stor opbakning til opstart af Familiekor og Familiesang i foreningerne, og derfor forlænges Dorte Madsens ansættelse som konsulent.

KFUM og KFUK

Oprindeligt var tanken, at den deltidsansatte Dorte Madsen, der er ansat som konsulent for udvikling af Familiesang og Familiekor i hele Danmark, skulle slutte sin ansættelse pr. 1/8-23. 

Hovedbestyrelsen har forlænget Dortes deltids-ansættelse med to år, da det er tydeligt, at der er interesse for koncepterne og det tager tid at komme i gang rundt omkring. Derfor er det fortsat muligt at få helt gratis hjælp, hvis du/I synes det kunne være fedt med Familiesang og/eller Familiekor i din lokale forening. 

Dortes opgave er nemlig at hjælpe med alt fra den første idé, opstartsmøder, PR, repertoire osv. osv. Så jo flere gange Dorte bliver brugt - des bedre er det. 

Jeg håber meget, at nogle få personer ude lokalt kan se muligheder i enten Familiesang eller Familiekor, udtaler Dorte Madsen.

 

“Jeg er max klar til at hjælpe, støtte og vejlede hvis der tænkes Familiesang eller Familiekor - også hvis det er blot er afklarende spørgsmål, der skal svares på”.


Dorte er selv korleder for Familiekoret i KFUM og KFUK i Silkeborg, derfor har hun en del erfaring med hvad der virker. Måske er det nu I skal overveje at benytte en af de ret simple koncepter - Familiesang eller Familiekor, hvor børn, voksne og bedsteforældre mødes til en fritidsaktivitet sammen, hvor sang, glæde og fællesskab er de bærende elementer. 

 

Relatererde artikler

Se alle artikler